Afspraken op het plein

Het Theory U Plein is een interactieve ontmoetingsplaats waar mensen samen komen. Deze site staat open voor iedereen en elke visie. Wij waarderen nieuwsgierigheid, interesse en een onderzoekende houding. Zo willen we graag leren met en van ekaar. We nodigen iedereen op deze site uit om elkaar met open blik tegemoet te treden en te delen vanuit de overvloed waar wij in geloven en waar wij voor willen staan.

Projecten, events en tools plaatsen

Via het plaatsen van projecten, events en tools toon je je kennis en expertise tonen op het gebied van Theory U. De informatie die je deelt dient jouw eigen, relevante en feitelijke, informatie te zijn.

Zorg ervoor dat je:

  • altijd toestemming hebt wanneer je tekst en/of beeldmateriaal gebruikt van anderen;
  • bronnen vermeldt wanneer je informatie van derden gebruikt;
  • geen content plaatst die discriminerend of kwetsend is;
  • geen content plaatst waarmee je inbreuk maakt op intellectuele eigendoms- of privacyrechten;
  • geen content plaatst die in strijd is met een wet, regeling, verordening of andere toepasselijke regelgeving.

Het beheerteam kan altijd een bericht aanpassen of verwijderen.

Stemmen

Op het plein kun je je waardering uiten door het stemmen op tools. Wees je ervan bewust dat je hiermee invloed hebt op andere bezoekers.

Reclame

Het Theory U Plein biedt je de mogelijkheid om jezelf als professional te profileren. Zelfpromotie en reclame zijn echter niet op alle plekken wenselijk. De tools zijn geen middel voor reclame-uitingen. Het staat je vrij je persoonlijke profiel vorm te geven zoals je dat zelf wilt. Sterker nog, we raden je aan om dit zo uitgebreid mogelijk te doen om je vindbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast biedt het Theory U Plein de mogelijkheid om te adverteren. Stuur daarvoor een mail naar contact@theoryuplein.nl en je ontvangt snel bericht terug. Plaats je toch reclame op plekken waar deze niet hoort, dan heeft de redactie het recht om je bericht aan te passen.

Hoe kan ik participeren?

Registreer je voor het Theory U Plein en participeer direct.

Zie voor aanvullende voorwaarden de Algemene Voorwaarden van het Theory U Plein.

 

Pleinregels