Events

 • Avondworkshop ‘Coachen met Theory U’  Locatie: Landgoed de Horst in Driebergen

  Prijs: € 59,- (Inclusief netwerkborrel)

  Video:

  Tijdens deze praktische, ervaringsgerichte workshop krijg je de werking van Theory U uitgelegd en ga je zelf aan de slag met diverse coachoefeningen. 

  De kern van ‘Coachen met Theory U’ is dat je als coach je cliënt vanuit diepere niveaus van bewustzijn laat kijken naar zijn situatie. Daar zijn inzichten te vinden die ver voorbij ‘het probleem’ liggen. Dat probleem is vaak alleen maar een opening om te komen tot wat er werkelijk voor de cliënt wil veranderen. Als coach houd je de ruimte vrij voor je cliënt om die ontdekkingen te doen.

  Richard Kwakernaak is de begeleider van deze avondworkshop. Hij is een specialist in duurzame teamontwikkeling en leiderschapscoaching. Hij slaat de brug tussen de zakelijke realiteit van organisaties en de behoefte van mensen aan meer verbinding en inspiratie. Hij heeft jarenlang ervaring als docent en trainer op het gebied van 'de lerende organisatie'. Toen zich hieruit Theory U ontwikkelde, was hij één van de eersten die deze nieuwe inzichten en handvatten in de praktijk inzette. Het was duidelijk een wezenlijke vernieuwing die daadwerkelijk het verschil kon maken.
  Volgens Richard is Theory U uitgegroeid tot het rijkste model voor transformatie dat er is. Richard ontwikkelde samen met Het Eerste Huis diverse toepassingen voor het werk van Senge en Scharmer, was verantwoordelijk voor het programma design van 'Next Level Leadership' in 2014 en traint in open en in-company programma’s.

  Algemene informatie:

  Wanneer?

  Donderdag 21 mei 2015
  19.00 - 22.00 uur

  Locatie

  Landgoed de Horst 
  De Horst 1
  3971 KR Driebergen

  Kosten

  De prijs voor deelname is € 59,- (excl. btw). Dit bedrag is inclusief netwerkborrel. 

  Inschrijven:

  Schrijf je nu in