Events

 • Embodied Learning  Locatie: Hotel Woudschoten, Zeist

  Prijs: € 1445 (Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch, verse koffie, thee, water en versnaperingen in de zaal. )

  In jouw werk als veranderaar schep je ruimte voor vernieuwing. Beweging voorbij gewoontepatronen. Daarbij gebruik je niet alleen je hoofd, maar ook hart en buik: je talent voor verbinding en je gut-feeling. Als veranderaar ben je vooral getraind in denken, en het bewust inzetten van hart en buik is minder bekend terrein. Breng daar verandering in door het trainen van je fysieke intelligentie en vergroot je impact als leider van verandering in complexe tijden.

  Embodied Learning is een ervaringsgerichte leergang waarin je de intelligentie van het lichaam traint en daarmee je invloed versterkt. Tijdens de leergang onderzoek je de rol van lichaamsbewustzijn, heelheid en gelijkwaardigheid als kompas bij het begeleiden van groepen of individuen.

   

  Wat kan je verwachten?

  Tijdens deze leergang doe je ervaringskennis op over verandering aan de hand van lichaamsgerichte werkvormen. Je traint de verbinding met je eigen lichaam, bewustzijn van het sociale lichaam waarin je je beweegt en de context daaromheen. Deze leergang inspireert tot leiderschap als instrument voor wat er wil ontstaan.

  De werkvormen zijn onder meer geïnspireerd op het werk van choreografe Arawana Hayashi, die met Otto Scharmer via Social Presencing Theater, Theory U vorm geeft.

  Trainer(s):

  Paula Kolthoff is ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach en organisatieadviseur in trajecten waar zelforganisatie centraal staat. Haar specialiteit is ervaringsgericht leren door middel van beweging. Zij heeft haar manier van werken ontwikkeld op grond van verschillende bronnen: Theory U, Reinventing Organizations, Appreciative Inquiry, Organisatieopstellingen en Mindfulness. Haar innovatieve werk kenmerkt zich door een vanzelfsprekende combinatie van eenvoud en diepgang. 

  Paula nam deel aan de eerste opleidingsgroep van Arawana Hayashi, een choreografe die samen met Otto Scharmer vorm geeft aan Theory U. Paula verzorgt ook het onderdeel ‘Embodied Learning’ in de training Coachen met Theory U. 

  Inschrijven:

  Lees meer en schrijf je in