Events

 • Leergang Embodied Learning najaar 2015  Locatie: Shambhala Centrum Amsterdam, 1e Jacob van Campenstraat 4, 1072 BE Amsterdam

  Prijs: € 600,- (particulier), 1050 (organisatie)

  Website: http://www.werkruimte.com

  De leergang Embodied Learning is voor ervaren trainers, coaches, adviseurs en managers. De leergang bestaat uit drie workshops met tussentijdse oefeningen: Embodied PresenceEmbodied Listening en Embodied Action. De workshops hebben het karakter van een gezamenlijk onderzoek met ervaren collega’s. De aanpak is onder meer geïnspireerd door choreografe Arawana Hayashi, die met Otto Scharmer TheoryU vormgeeft.

   

  Workshop Embodied Presence - leiden vanuit optimale afstemming

  25 september 2015

  Als je werkelijk in contact bent met een groep praat je niet tegen, maar uit naam van de groep. Die afstemming is in de eerste plaats een fysieke ervaring. In de workshop Embodied Presence leer je deze ervaring herkennen en ermee werken.

   

  Workshop Embodied Listening - leiden vanuit diep luisteren

  30 oktober 2015

  Werkelijk luisteren gaat niet over horen, maar over helemaal aanwezig zijn - een kernvaardigheid voor elke leider die grotendeels berust op lichaamsbewustzijn. In de workshop Embodied Listening verken je diep luisteren (level 3 en 4) als leiderschapsinstrument.

   

  Workshop Embodied Action - leiden vanuit intuïtie

  27 november 2015

  Leiderschap komt niet alleen voort uit rationele overwegingen, maar ook uit intuïtief weten. Lichaamsbewustzijn is de sleutel tot die kennis en tot natuurlijk (zelf)vertrouwen. In de workshop Embodied Action is fysiek weten het uitgangspunt voor doelgerichte actie. 

  Inschrijven:

  Aanmelden