Events

 • Verdiepingsmodule Teamontwikkeling met Theory U  Locatie: Hotel Woudschoten, Zeist

  Prijs: € 595

  Exclusief voor alumni van de trainingen Coachen met Theory U en Organisatieontwikkeling met Theory U 

  Een team bouwen lijkt eenvoudig, maar mensen zijn geen bouwmaterialen. Teams zijn voortdurend in beweging en ‘ontstaan’ uit hun dagelijks handelen. Dat proces kun je actief beïnvloeden en leiden, zodat (in Otto Scharmers woorden:) ‘the highest future possibility’ van een team werkelijkheid wordt. Wat een team nodig heeft, is in beginsel al in dat team aanwezig.

  Ben je bereid om zo te kijken? En hoe krijg je al dat toekomst potentieel er dan uit? Hoe bereik je dat het team zichzelf in een volgende fase brengt?

  Deze verdiepingsmodule geeft je volop ervaring en een set praktische interventies die je direct in je eigen team, of in teams waar je voor werkt, kunt toepassen. 

  Wat kun je verwachten

  Je ervaart hoe het is om een teamontwikkeling in een U proces door te maken. Je krijgt adviezen, tools, praktijken en werkvormen aangereikt voor het begeleiden en ontwikkelen van teams. Je bent voortdurend in ontdekking en aan het werk. Je verdiept je zicht op processen tussen mensen in teams, op gedrag, op spanningen en op wat je daarmee kunt doen.

  Zeer concreet, ervaringsgericht en toegespitst op vraagstukken uit de praktijk. Na afloop van de verdiepingsmodule beschik je over de kennis, ervaring en praktische toepassingen voor het ontwikkelen van teams met de Theory U veranderaanpak.

  Trainer(s):

  Jos Rovers leeft, onderwijst en faciliteert het U-proces. Hij begeleidt individuen, teams en organisaties in (grote) veranderingen en haalt daarbij het beste naar boven. 
  Zijn aanpak is gericht op het geven van inzicht aan mensen over hun eigen ambities, rollen en handelen. 
  Afgestudeerd in de Bedrijfskunde gaf hij twintig jaar leiding in de financiële dienstverlening. Rond zijn 40e koos hij voor een tweede loopbaan, ging weer opnieuw studeren en richtte Het Eerste Huis op. 
  Naast zijn werk als (leiderschaps-)coach en trainer, doceert hij, onder andere over Theory U, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam Leiderschap en Verandering in de postdoctorale opleiding ‘Verandermanagement’.

   

  Eline Trapman ontwerpt en faciliteert leiderschap- en verandertrajecten op individueel, team- en organisatieniveau. Zij richt zich op de mogelijkheden die mensen hebben om bij te dragen aan de gewenste verandering. Eline heeft ruim 20 jaar ervaring als team-/organisatiecoach en trainer. Zij werkte hiervoor bij verschillende bureaus die zich richten op het begeleiden van veranderprocessen in organisaties. Haar kracht ligt in het begeleiden van teams in verandering. Eline benut de groepsdynamiek en daagt uit bestaande patronen te doorbreken. Zo mogelijk combineert zij het veranderproces met persoonlijke ontwikkeling van de teamleden. 

   

  Algemene informatie:

  Data

  Donderdag 24 mei 2018

  Tijden

  Start programma: 9.00 uur
  Einde programma: 17:00 uur

  Locatie

  Hotel Woudschoten
  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist

  Investering

  Investering: € 595,- (excl. btw). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, lunch en borrel. 

   

  Inschrijven:

  Lees meer en schrijf je in