Events

 • Theory U in één dag!  Locatie: Haddock IJdijk 8 Amsterdam

  Prijs: € 199,-- (ex locatiekosten, minimaal 4 deelnemers)

  Website: www.schipperhrservices.nl

  Ben je nieuwsgierig naar Theory U?
  Wil je je erin verdiepen en komt het er maar niet van? Reserveer dan deze dag!

  Leer meer over Theory U en ervaar de U in één dag. Je werkt met een eigen casus of leert van die van de andere deelnemers. En je leert in een dag wat deze 'Theorie' en visie op veranderen jou brengt.

  Het wordt steeds duidelijker dat complexe problematiek zich niet laat oplossen op de oude bekende manier: rechtstreeks van A (probleem) naar B (oplossing),

  Theory U geeft een proces aan dat verdieping brengt (zie Peter Senge e.a. – Presence) voor je tot nieuwe oplossingsrichtingen overgaat.

  Er valt al heel veel te lezen over Theory U en de fasen in het U-proces. Maar woorden blijven maar woorden….. de U moet je ervaren!

  We doorlopen we het U-proces. Daarbij maak je kennis met de verschillende fasen: vanuit jouw intentie naar Seeing: wat gebeurt er echt,
  Sensing, luisteren van binnenuit, Presencing, stilstaan in het hier en nu en verbinden met je 'grote zelf',
  Chrystallizing, vormgeven aan nieuwe inzichten en eerste ideeën naar Prototyping, actief vormgeven aan de nieuwe ideeën, nog voordat je het hele beeld al klaar hebt: al doende en in co-creatie aan de slag.

  Veel in één dag? Onze ervaring is dat dit goed kan en je met nieuwe inspiratie verder gaat.

  Trainer(s):

  Aly Cnossen en Evelien Schipper

  Algemene informatie:

  We organiseren deze dag in Amsterdam, goed bereikbaar met OV en voldoende parkeerruimte. 

   

  Inschrijven:

  stuur een mail naar evelien@schipperhrservices.nl

  Reacties (1)

  • Reactie van een van de deelnemers: in en na de training gebeurde er van alles met mij. Dat is voor mij een goed teken, want dat betekent dat er “iets in beweging was gekomen”.
   En zo was het. Inmiddels heb ik een aantal belangrijke zaken kunnen vertalen in concrete persoonlijke acties en weet ik heel helder welke stappen ik wil zetten in mijn ondernemerschap.

   Theory U in een dag had als resultaat voor mij een persoonlijke verdieping waarmee ik een paar flinke stappen heb kunnen zetten. Opvallend genoeg zie ik het ook al terug in mijn zakelijke resultaten.

   Dit alles was mede te danken aan de meer dan prettige, persoonlijke en professionele begeleiding van Evelien Schipper en Aly Cnossen!