Events

 • Theory U Praktijkdag 2015

  Theory U Praktijkdag 2015  Locatie: DeFabrique, Utrecht

  Prijs: € 199,- (Studenten krijgen € 75,- korting)

  Binnen één dag kennis opdoen en uitbreiden over de effectieve veranderaanpak Theory U. Nuttige toepassingen van verandermanagement verzamelen voor je eigen organisatie. Daar kom je voor naar de Theory U Praktijkdag. Je krijgt inzicht in wat wél en juist niet werkt. Je gaat aan de slag met praktische toepassingen voor vernieuwing. Je raakt geïnspireerd door diepgaande praktijkcases van de multinational Heineken en de middelbare school Het Stormink. De Theory U Praktijkdag: een leerzame dag volop verandermanagement voor vernieuwers!

  Wat kun je verwachten?


  De Theory U Praktijkdag 2015 zet organisatievernieuwing met Theory U in the picture.
  Het programma start met een Theory U introductie door Hein Dijksterhuis, de Theory U pionier van Nederland. Vanuit zijn ervaring zal hij praktische handreikingen delen om diepgaande transformatie in gang te zetten.
  Vervolgens gaan we via twee interessante praktijkcases verder de diepte in en krijg je inzicht in de do’s en don’ts van werken met Theory U. Jan Kempers, manager duurzame ontwikkeling bij Heineken, neemt je mee in het verandertraject dat hij heeft opgezet binnen Heineken en de uitdagingen die hij daarin tegenkwam. Han Nijboer, directeur van de middelbare school Het Stormink, laat zien hoe hij gebruik maakt van de kracht van leerlingen, leraren, ondersteunend onderwijspersoneel en ouders om de beste school van Nederland te worden.
  In de middag is er de gelegenheid om volop te netwerken tijdens een heerlijke lunch. Daarnaast zal er een verdiepingsslag gemaakt worden tijdens de interactieve leersessies die gericht zijn op specifieke praktijkgerichte thema’s. Met een feestelijke U-Xperience en een netwerkborrel sluiten we de praktijkdag af. 

  Algemene informatie:

  Datum & Tijd

  Woensdag 24 juni 2015
  8.30 uur tot 17.30 uur

  Locatie

  DeFabrique
  Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht

  Toegangsprijs

  Ticket: € 199,- (excl. btw).
  Studenten* krijgen € 75,- korting. 

  Inschrijven:

  Schrijf je nu in!