Events

 • Theory U voor je eigen Missie  Locatie: Landgoed De Heuvelkamp (Beatrix zaal), Kerkweg 7 in Leusden

  Prijs: € 0,00 (gratis informatieavond)

  Website: http://www.getchangeright.nl/informatieavond

  Je kunt Theory U ook prima inzetten voor je eigen missie, in je leven en in je werk. Dit event is een gratis informatieavond waarin je leert te voelen en te volgen wat zich aandient in jouw unieke missie.
  Om zinvolle veranderingen in onszelf en daarna met elkaar tot stand te brengen, is het ontvouwen van je potentieel vanuit al je wijsheden een voorwaarde. Zo kan je verbindend samenwerken aan resultaten die er toe doen!

  De Mission Quest Journey is een unieke leer- en ontdekkingsreis. Hoe luister je je naar jouw unieke potentieel? Hoe houd je je passie vast? Hoe zorg je voor focus, ondanks alle afleidingen en verleidingen?
  Tijdens de avond leer je wat de Mission Quest Journey inhoudt en hoe ik dat zelf persoonlijk toe pas. Je ontdekt hoe je dit kunt gebruiken in je werk en voor je verdere loopbaan. Je gaat naar huis met een eerste opzet voor jouw reis.
  Tijdens de avond leg ik dit '3-stappen-recept' uit. Je ontdekt ook de eerste drie acties die voor jou het meest waardevol zijn. Hiermee kan je aan de slag en doe je de eerste inzichten en ervaringen op.

  Trainer(s):

  Monique de Neef, eigenaar van Get Change Right

  Algemene informatie:

  De avond vindt plaats op donderdagavond 19 november 2015.
  Locatie is Landgoed De Heuvelkamp (Beatrix zaal), Kerkweg 7 in Leusden. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, en eindigt om 22.00 uur.
  Onderaan deze pagina vind je de link naar de aanmeldpagina.
  Let op: het aantal plaatsen is beperkt! Meld je dus snel aan. Vol=Vol.

  Inschrijven:

  Klik hier en schrijf je in voor de gratis informatieavond