Events

 • Organisatieontwikkeling met Theory U – Workshop

  Organisatieontwikkeling met Theory U – Workshop  Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn

  Prijs: € 199,- (Inclusief lunch)

  Video:

  In de workshop Organisatieontwikkeling met Theory U leer je organisaties begeleiden op een diepgaande manier. Er zijn veel oplossingen aanwezig voor problemen, maar hoe vind je die? Met een diepgaande aanpak zoals die van Theory U. Met deze moderne aanpak krijg je heel de organisatie mee bij vernieuwing. 

  In deze workshop leer je wát Theory U precies is en hoe je de aanpak kunt toepassen in organisatieontwikkeling. Je gaat direct de diepte in via een uitvoerige toelichting van Theory U. Dat klinkt redelijk cognitief hé? Terwijl de theorieën juist over beleving, ervaring en zingeving gaan. Ga er  dus maar vanuit dat je daadwerkelijk aan de slag gaat. Je gaat actief oefenen met interventies die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk. Aan het einde van de workshop ga jij naar huis met concrete handvatten. 

  Trainer(s):

  Jos Rovers gaat deze workshop leiden. Hij heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen en faciliteren van het U-proces. Hij begeleidt individuen, teams en organisaties en haalt daarbij het beste naar boven. 

  Algemene informatie:

  De prijs voor deze workshop is € 199,- (excl. btw). Dit bedrag is inclusief een uitgebreide lunch. 
  Vanaf 12.00 uur is de ontvangst met een heerlijke lunch. 
  De workshop start 13.00 uur en is 17.00 uur afgelopen.
  De workshop zal plaatsvinden bij Landgoed Zonheuvel in Doorn.  

  Inschrijven:

  Lees meer en schrijf je in