Partneraccount

Wat is de meerwaarde van een partneraccount?

Je profileert jezelf als Theory U expert op het grootste Nederlandstalige Theory U platform. Dat resulteert in meer naamsbekendheid op het gebied van Theory U en daardoor meer opdrachtgevers uit het veld.

Naamsbekendheid

Met een uitgebreid professioneel profiel kun je mensen laten zien wie jij bent, wat je kunt en welke ervaring je hebt op het gebied van Theory U. Dit levert op diverse manieren profijt op. Zo wordt je profiel regelmatig op de hoofdpagina en de expert pagina uitgelicht en via de zoekmachines kan je profiel ook gevonden worden.

Opdrachtgevers

Als partner heb je de mogelijkheid om contactinformatie op te nemen in je profiel. Je kunt je website, telefoonnummer, adres en social media accounts allemaal vermelden. In je uitgebreide profiel kun je jezelf verder toelichten als professional. Hoe meer relevante zoekwoorden je in je profiel verwerkt, hoe beter. Via de zoekfunctie kunnen opdrachtgevers jouw profiel vinden op basis van die zoekwoorden.

 

Hoe werkt het?

Om jezelf te profileren als expert op het Theory U Plein doe je een investering.

Wat investeer je?

Het 1e jaar € 275,- (excl. 21% BTW). De daarop volgende jaren € 350,-.

Hoe vindt de betaling plaats?

Wanneer je je inschrijft als partner ontvang je op korte termijn een factuur via je mail. Deze dien je binnen 14 dagen te voldoen.

 

Meer weten?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of mail je vraag naar contact@theoryuplein.nl.

 

Word ook partner

 

upgrade je lidmaatschap